Засідання педагогічної ради 09 лютого 2021 року в ОНЗ

09 лютого 2021 року в ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ I-III ступенів-гімназія” відбулось засідання педагогічної ради «Про особливості організації освітнього процесу під час дистанційного навчання: виклики, можливості, перспективи. Про стан викладання географії, природознавства».

Розпочала засідання педагогічної ради директор ОНЗ Сахарчук О.Я., яка розповіла про порядок організації дистанційного навчання  у зв’язку із введенням карантинних обмежень, про електронні освітні ресурси, платформи, інноваційні  методики, які довелось опановувати педагогам. Сахарчук О.Я. презентувала присутнім  результати  анкетування серед учнів та батьківської спільноти, яке було проведено  з метою вивчення стану організації дистанційного навчання  у період з 11.01 по 24.01 2021 року. 

Заступник директора  з навчально-виховної роботи Левчик Н.Г. зупинилась на основних вимогах щодо організації дистанційного навчання, прописаних у Положенні про дистанційну форму здобуття загальної середньої освіти в ОНЗ « НВК «Локачинська ЗОШ I-III ступенів-гімназія”, нагадала присутнім про необхідність дотримання тривалості безперервної роботи з технічними засобами, визначеними Санітарним регламентом для закладів загальної  середньої освіти,  який  набрав чинності з 01 січня 2021 року.   Левчик Н.Г. проаналізувала результати анкетування серед педагогічного колективу з питань організації дистанційного навчання, а також доповіла про результати вивчення заступниками директора   стану організації дистанційного навчання в ОНЗ  у період з 11.01 по 24.01 2021 року.  Никитюк В.М., заступник директора з навчально-виховної роботи, доповів про стан організації дистанційного навчання педагогами математики, інформатики, фізики, трудового навчання, фізичної культури. 

Досвідом роботи щодо впровадження технологій дистанційного навчання на уроках математики  поділилась вчитель Лисиця О.В.; про застосування IT-технологій, онлайн-сервісів під час дистанційного навчання на уроках фізики доповіла присутнім вчитель фізики Трофимюк Н.В.; вчитель української мови і літератури Бойко О.А. розповіла про використання дошки Padlet як інструменту дистанційного навчання; Черняк А.В., вчитель трудового навчання та образотворчого мистецтва,  виступила з теми «STEAM-освіта та змішане навчання:виклики, що відкривають нові можливості».

Заступники директора ОНЗ Киричук І.Р., Загорська О.І. підготували  довідки про стан викладання в ОНЗ природознавства та географії. В обговоренні взяли участь педагоги, що викладають ці предмети. Сірко Т.О. поділилась  досвідом  викладання природознавства у початковій школі;  Саліван О.Ю. розповіла про особливості викладання ЯДС  у НУШ»,     Корнелюк І.В.  виступила з теми «Розвиток пізнавальної активності школярів на уроках природознавства у 5-ому класі»; Бугаєв В.Б. доповів про розвиток критичного мислення школярів на уроках географії.

Залишити коментар